Social Media

Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, LinkedIn. Wij weten wat jij zoekt: social media die informeert, overtuigd, amuseert en waar je een duidelijke ROI uithaalt.

Ons doel is om jouw bedrijf door sociale media te laten groeien.

Social media is als het moderne daten. Je leert elkaar kennen op Tinder, jullie worden vrienden op Facebook en volgen elkaar op Instagram en Twitter. Dagelijks chatten via Messenger, alle Instagram foto's liken, wat tweets re-tweeten en de vonk slaat over! Ben je helemaal overtuigt dat deze persoon die je enkel online kent iets voor jou is? Dan is het tijd voor een date in real life.

Dit is exact hetzelfde als wat je doet als je als bedrijf op social media zit. Je probeert je prospecten te overhalen om jouw Facebook-pagina te volgen, jouw foto’s op Instagram te liken of jouw tweets te re-tweeten om hen uiteindelijk te overtuigen om klant te worden. Hiervoor is een doordachte social media strategie nodig. Deze taak nemen wij graag uit jouw handen. We zorgen dagelijks voor community growth, engagement met je volgers en creëren creatieve en overtuigende content. 

Social media kunnen voor nieuwe klanten zorgen, maar zorgen er ook voor dat je top-of-mind blijft bij bestaande klanten. Ze versterken je imago en zijn dus niet meer weg te denken in jouw online marketingplan.

Hoe doen we dit?

We luisteren naar wat jouw verwachtingen zijn van social media. Op welke kanalen wil je actief zijn? Op welke kanalen zitten je prospecten? Waar zijn je concurrenten actief en wat is hun aanpak? We kijken naar wat voor soort content je wilt posten, hoe je wilt communiceren met je volgers en of je ook wilt adverteren op social media voor meer bereik en ROI.

Op zoek naar social media beheer?
Neem dan snel contact op!

Wil je meteen actie ondernemen en onze manier van werken met social media leren kennen? Vul dan hier je nummer in om meer info te krijgen over social media.

Misschien heb je ook interesse in

meetUp

Neem snel contact op om ons verliefde team te ontmoeten. Wij staan alvast te popelen om aan uw project te beginnen!

Contacteer ons