Website

Ons doel is om voor jou een conversie-gerichte website te bouwen die jouw prospecten en klanten informeert en overtuigd.

Een website kan vergeleken worden met een online datingprofiel. Op een dating profiel zet je een beschrijving over jezelf: wat je hobby's zijn, wat je goed kan, wat je belangrijk vindt en een uitnodiging om jou te contacteren. Dit is ook wat je op een website doet. Hier stel je jouw bedrijf kort voor en zeg je wat jouw diensten of producten zijn, zeg je welke waarden je belangrijk vindt, welke projecten je succesvol hebt afgerond en geef je bezoekers de mogelijkheid om contact op te nemen.

Waarom is een goede website nu zo belangrijk en wat houdt een goede website nu precies in? Een goede website is responsive, heeft een opmaak die afgestemd is op jouw persoonlijke huisstijl, bevat conversiegerichte call-to-actions, heeft teksten die geoptimaliseerd zijn voor SEO. Er komt dus heel wat kijken bij het ontwikkelen van een goede website. 

Wij bouwen responsive websites, wat wil zeggen dat ze geoptimaliseerd zijn voor desktop computers, tablets en smartphones. Daarnaast plaatsen we conversiegerichte call-to-action knoppen op de juiste plaats op jouw website. Dit wil zeggen dat we knoppen plaatsen waarop bezoekers klikken zodat er veel kans is dat ze een actie uitvoeren die jij wilt, bijvoorbeeld het invullen van een contactformulier.

Hoe doen we dit?

We luisteren tijdens een eerste ontmoeting naar jouw verhaal. Tijdens dit gesprek kan je onder andere vertellen wat voor soort bedrijf je hebt, welke diensten of producten je aanbiedt, wat je USP is en wat je wilt dat website-bezoekers doen. We kijken ook even naar je huisstijl en bekijken dan hoe we de website kunnen indelen. Als jij volledig tevreden bent over jouw nieuwe website, zetten wij hem online zodat jouw klanten zo goed mogelijk verdergeholpen kunnen worden. 

Op zoek naar een website die leads genereert?
Neem dan snel contact op!

Wil je meteen actie ondernemen en te weten komen hoe wij voor jou de perfecte website kunnen maken? Vul dan hier je nummer in om meer info te krijgen over websites.

Misschien heb je ook interesse in

meetUp

Neem snel contact op om ons verliefde team te ontmoeten. Wij staan alvast te popelen om aan uw project te beginnen!

Contacteer ons