Over salesUp

The only way is Up

salesUp is onderdeel van de Up groep. Een groep met 5 commerciële bedrijven, de eerste in haar soort.

 

Bij salesUp krijg je een prospectie team, gespecialiseerd in haar vak, maar met een sterke notie van het gehele commerciële traject. 

Het meest ervaren telemarketingbureau van België

In 2005 richt Greet Jacobs GJ&Partners op. Vanuit haar meer dan 30 jaar commerciële ervaring ondersteunde ze bedrijven met telefonische prospectie. Door de kwalitatieve aanpak van haar en haar team werd ze al snel een vaste partner van salesteams. 

In 2018 rebrande GJ&Partners zich naar salesUp. De naam maakt meteen duidelijk wat onze klanten van ons mogen verwachten: een team van prospectie specialisten, maar met een notie van het gehele commerciële traject. 

Datzelfde jaar vervoegde ook IBG zich bij het salesUp team. Sinds 1992 was het team van François De Roo gekend in de ruime regio van Antwerpen omwille van zijn kwalitatieve resultaten. 

In 2020 werd het prospectieteam van Filad aan het salesUp team toegevoegd. Het team van Dirk Onderdonck zorgde sinds 1985 voor prospectie afspraken en bracht een schat aan ervaring binnen. 

In 2022 werden twee bedrijven overgenomen door salesUp: het sinds 2004 actieve Calling Guru en Modus, actief sinds 1989. Hiermee werd de - tot nu toe - laatste serieuze ervaring bijgepompt om consistent resultaten te behalen voor onze klanten. 

Ook op zoek naar consistente resultaten uit prospectie? 

Meet your salesUp team

Een vraag over telefonische prospectie? Boek snel een afspraak met Stig

Contacteer ons

salesUp by  Up 
053 78 28 30
info@salesup.be
BE0877.584.635

Hoofdzetel Erpe
Evenbroekveld 14
9420 Erpe-Mere

Nieuwsbrief

Wij leren elke dag bij en brengen jou ook Up-to-date. Let's go Up together!

Volg ons op

This site is Upproved by shakeUp