Telefonische prospectie

Meer dan een callcenter

Schakel het meest ervaren telemarketing team van België in om jou en je salesteam te voorzien van kwalitatieve afspraken. 

Telefonische prospectie

Heeft je salesteam te weinig tijd om proactief contact te leggen met potentiële klanten? Heb je het gevoel dat ze daarbij ook de nodige expertise missen? Laat het maken van telefonische afspraken over aan een expert.

Als telemarketingpartner ondersteunen we je salesmensen alsof we een onderdeel zijn van jouw bedrijf. Ons callcenter bestaat uit meer dan 30 ervaren telemarketeers die met plezier deze tijdrovende telemarketing-taak op zich nemen. 

En laat ons nu even eerlijk zijn: je salesmensen lopen niet meteen warm van telefonisch prospecteren. Verder zijn ze ook het meest succesvol aan tafel bij klanten. 

Gemiddeld meer dan 15% conversie

Telemarketing & prospectie door salesUp

Over koude aquisitie gaan er allerei wilde verhalen rond, maar als teleprospectiebedrijf of callcenter kunnen we je het volgende op het hart drukken: cold calling blijft een van de meest effectieve manieren voor het werven van klanten. Een gesprek blijft een stuk persoonlijker dan een online benadering. Dat wil niet zeggen dat we daarmee de andere kanalen de deur wijzen, allesbehalve. 

Bij salesUp bellen we naar de door jou opgegeven bellijst, inkomende leads via integraties/online kanalen of gaan we zelf op zoek naar kwalitatieve data indien deze niet beschikbaar zou zijn.

We luisteren naar de behoeften van je prospecten en trachten deze om te zetten in een concrete nood én afspraak voor je salesmensen.

Rapportage telemarketingcampagnes

Niemand kent zijn sector en klanten beter als onze klanten zelf. We zitten daarom graag maandelijks samen om alle acties te overlopen waarbij je rechtstreeks in contact komt met de mensen die jouw bedrijf vertegenwoordigen.

We krijgen rechtstreeks feedback over onze inhoudelijke benadering, de kwaliteit van de afspraken en jij krijgt een transparant overzicht van alle resultaten. Zo slagen we erin de kwaliteit van de afspraken voor jouw salesteam nog te verhogen. 

Meer informatie
teleprospectie

Neem contact op en ontdek hoe we bij salesUp
zorgen voor kwalitatieve afspraken voor je salesmensen.

Deze namen gingen jou voor

Interessante blogs voor jou

4e overname in 4 jaar tijd

salesUp behoort tot de Up groep. Deze heeft als eerste in Europa 5 commerciële bedrijven gebundeld onder 1 dak. Hierdoor heeft de groep een oplossing op alle commerciële vragen van onze klanten. We ondersteunen hen op het gebied van: sales, marketing, customer service, recruitment én training. Om onze klanten nog beter te ondersteunen, nam salesUp dit jaar ook MyModus uit Deinze over.

5 tips voor telefonische prospectie

Telefonische prospectie of cold calling heeft tal van voordelen. Tenminste, als je het juist doet! Met 'het juist doen' sturen we niet aan op een dogmatische aanpak die altijd leidt tot het gewenste resultaat. We geven graag enkele trucjes mee die het telefonisch prospecteren vereenvoudigen.

Zahra Vanwijnsberghe, inside sales manager bij salesUp, verklapt jou de gouden basics bij koude prospectie.

Fouten die je moet vermijden bij offertes

Wat is jouw doel met het opmaken van een offerte? Alle prijzen oplijsten? Of je volledig verkoopgesprek nogmaals neerschrijven? Als je jezelf herkent in één van beide situaties, dan kan je snel je offerte naar het volgende niveau tillen. Met onze tips ontdek je hoe jouw offerte een meerwaarde kan bieden voor je prospect. 

Contacteer ons

salesUp by  Up 
053 78 28 30
info@salesup.be
BE0877.584.635

Hoofdzetel Erpe
Evenbroekveld 14
9420 Erpe-Mere

Nieuwsbrief

Wij leren elke dag bij en brengen jou ook Up-to-date. Let's go Up together!

Volg ons op

This site is Upproved by shakeUp