Prospectie voor UNIZO

UNIZO is de grootste ondernemersorganisatie van Vlaanderen en Brussel. Zij bieden ondernemers interessante begeleidingstrajecten aan. Hun doel? Bedrijven laten groeien. De grootste uitdaging bij UNIZO was het bereiken van de juiste doelgroep. Hiervoor klopten ze aan bij salesUp.

Prospects persoonlijk benaderen met outbound

Één van de begeleidingstrajecten van UNIZO is het ETAB-project (Elk Talent Aan Boord), waarbij hr-ondersteuning wordt verleend aan bedrijven. Om meer inschrijvingen te genereren, stelden we warme prospectie voor. Een semi-automatische methode die prospects op een persoonlijke manier benadert.

Interessante LinkedIn-profielen worden zo individueel aangesproken via verschillende kanalen (per mail, via social media, telefonisch…). Dankzij deze persoonlijke benadering is de responsgraad 80% hoger, dan bij 'spammy' content.

Wanneer een prospect interesse vertoont in de verzonden informatie, komt deze in een outboundfunnel terecht. Afhankelijk van de genomen stappen, wordt er slim ingespeeld op zijn/haar interesses.

"De resultaten van de outboundfunnel overstegen onze verwachtingen"

Verbluffende resultaten

De voornaamste doelstelling was het invullen van de hr-scan, waarin de ondernemer aangaf waar de pijnpunten zaten in hun onderneming. Na het invullen van de hr-scan, werd er een afspraak gemaakt tussen het bedrijf en een UNIZO-vertegenwoordiger. Gedurende 5 maanden werden 385 succesvolle adviesgesprekken ingepland.

Nele Creuwels van UNIZO getuigt enthousiast over de samenwerking:

De resultaten van de outbound funnel overstegen onze verwachtingen. In het begin wisten we niet goed wat te verwachten, maar al snel bleek deze aanpak de juiste. Mensen werden op een laagdrempelige manier gecontacteerd, waardoor we gemiddeld 20 ingevulde scans per week kregen.

Ook de communicatie met leadsUp was steeds zeer professioneel. Net zoals de communicatie van leadsUp naar onze doelgroep.Het was alsof ze zelf deel uitmaakten van de UNIZO organisatie. Ze leefden zich perfect in in onze bedrijfscultuur.”

Maak een afspraak met Rany van salesUp

Nog interessante blogs voor jou

Welke elementen moeten in een goed belscript?

Telefonische prospectie is een belangrijk onderdeel van elke salesstrategie. Het is een manier om nieuwe leads te genereren en bestaande klanten te behouden. Een goed belscript kan hierin cruciaal zijn. Maar hoe formuleer je nu een effectief belscript voor succesvolle telefonische prospectie?

Veel verkopers klampen zich vast aan een belscript als een soort reddingsboei. Het lijkt misschien handig om je gesprekken te structureren en ervoor te zorgen dat je alle cruciale informatie behandelt. Maar laten we eerlijk zijn, het gebruik van een voorbeeld belscript is vaak niets meer dan een recept voor mislukking. Het is een beperkend keurslijf dat je verhindert om echt in te spelen op de behoeften van de klant of prospect en je telefoongesprek naar een hoger niveau te tillen. Het is tijd om het juk van die vooraf bepaalde scripts af te werpen en serieus na te denken over een meer effectieve benadering. Laat ons eerst even kijken naar de redenen waarom een voorbeeld belscript een slecht idee is:

Client case: salesUp overstijgt de verwachting SPM

Toen SPM Technologies de samenwerking met salesUp aanging, hadden ze concrete doelen voor ogen. Ze wilden hun diensten extra bekend maken binnen de doelgroep door introducties en afspraken bij syndici in België te genereren. Op deze manier wilden ze uiteindelijk langdurige relaties met hen opbouwen. De syndic-sector kampt met verschillende zeer specifieke uitdagingen. Eén ervan is het chronische tijdsgebrek van de syndici. Hierdoor is hun bereikbaarheid beperkt en vermijden ze vaak communicatie die niet uiterst noodzakelijk is. In deze campagne zou het dus meer dan ooit van essentieel belang zijn om vanaf het allereerste moment op te vallen en de aandacht vast te grijpen. Out-of-the-box communicatie? Yes please! Stoute schoenen aan? Check! Uitdaging aanvaard!

 

salesUp verhoogt leads & sales voor Axians Audiovisual

Ontdek in een unieke blik achter de schermen hoe Axians Audiovisual, een toonaangevend bedrijf in de audiovisuele sector, hun prospectie uitbesteedde aan salesUp en daarmee een overweldigend aantal leads en sales genereerde. Leer hoe de outbound aanpak van salesUp resulteerde in een conversiepercentage van 78% en tevreden klanten die hun diensten nu op meerdere locaties inzetten. Up your sales met salesUp!

Contacteer ons

salesUp by  Up 
053 78 28 30
info@salesup.be
BE0877.584.635

Hoofdzetel Erpe
Evenbroekveld 14
9420 Erpe-Mere

Nieuwsbrief

Wij leren elke dag bij en brengen jou ook Up-to-date. Let's go Up together!

Volg ons op

This site is Upproved by shakeUp