Telefonische prospectie

Meer kwalitatieve leads voor jouw salesteam

Samenwerken met salesUp, dat is samenwerken met:

  • 140 jaar gecombineerde bedrijfservaring
  • Tweetalige inside salesprofessionals
  • Een team waarvan jij nog steeds de touwtjes in handen hebt
  • Ervaren telemarketeers die voldoening halen uit het overstijgen van targets

Telefonische prospectie om meer sales afspraken te genereren

salesUp is meer dan een doorsnee callcenter. We specialiseren ons in koude B2B prospectie, waarbij we zowel jouw bellijsten als eigen data kunnen behandelen. Door onze multichannel acquisitie streven we steeds naar een maximale conversie. Concreet zijn onze inside sales agents bedreven in volgende domeinen van telefonische prospectie: 

Koude en warme prospectie
Of het nu gaat om leads die verder gekneed moeten worden voor ze overgaan tot een afspraak, een datalijst die jij zelf aanbrengt of volledig nieuwe data waarbij we jouw bedrijf moeten introduceren. Ons telesales team kent zowel de nuances van koud bellen als de effectiviteit van opgewarmde leads.

Multi-channel benadering
Ondanks dat onze focus op telefonische prospectie ligt, is ons salesteam ook bedreven in een multi-channel outreach. Hierin combineert salesUp telefonische interacties met andere digitale touchpoints om een zo hoog mogelijke conversie te realiseren.

+

jaar gecombineerde ervaring

+

tevreden klanten

+

toffe medewerkers

+

ingeplande afspraken

Open communicatie en transparante werkwijze

wekelijkse status Updates

Deze korte, wekelijkse updates bieden een moment om de voortgang van afspraken te bespreken en eventuele veranderingen of ontwikkelingen door te nemen.

Wekelijkse rapportages

We extraheren wekelijks uitgebreide rapporten uit onze software en salesprogramma’s. Deze rapporten worden elke maandagochtend naar de klant gestuurd, zodat zij een duidelijk beeld hebben van de voortgang en resultaten

Live meeluisteren

Klanten hebben te allen tijde het recht om live mee te luisteren tijdens de belmomenten, wat een extra laag van transparantie en betrokkenheid toevoegt. Deze communicatiekanalen zorgen ervoor dat onze klanten volledig op de hoogte zijn en actief betrokken blijven bij het project. Door deze open en transparante benadering zijn we in staat om onze diensten continu aan te passen aan de behoeften van de klant en te zorgen voor maximale tevredenheid en resultaten.

Deze bedrijven kregen reeds een flinke salesboost dankzij salesUp

Meer informatie over teleprospectie

Neem contact op en ontdek hoe we bij salesUp
zorgen voor kwalitatieve afspraken voor je salesmensen.

Een oprecht gesprek is het beste saleswapen

De samenwerking tussen salesUp en Eurocircuits vormt een indrukwekkend voorbeeld van hoe een effectieve telemarketingstrategie kan bijdragen aan zakelijk succes. Dit partnership illustreert eens temeer het belang van een persoonlijke benadering in de B2B-sector en hoe een oprecht gesprek meer omzet oplevert dan een scriptgedreven strategie.

4e overname in 4 jaar tijd

salesUp behoort tot de Up groep. Deze heeft als eerste in Europa 5 commerciële bedrijven gebundeld onder 1 dak. Hierdoor heeft de groep een oplossing op alle commerciële vragen van onze klanten. We ondersteunen hen op het gebied van: sales, marketing, customer service, recruitment én training. Om onze klanten nog beter te ondersteunen, nam salesUp dit jaar ook MyModus uit Deinze over.

5 tips voor telefonische prospectie

Telefonische prospectie of cold calling heeft tal van voordelen. Tenminste, als je het juist doet! Met 'het juist doen' sturen we niet aan op een dogmatische aanpak die altijd leidt tot het gewenste resultaat. We geven graag enkele trucjes mee die het telefonisch prospecteren vereenvoudigen.

Zahra Vanwijnsberghe, inside sales manager bij salesUp, verklapt jou de gouden basics bij koude prospectie.

Interessante blogs voor jou

Contacteer ons

salesUp by  Up 
053 78 28 30
info@salesup.be
BE0877.584.635

Hoofdzetel Erpe
Evenbroekveld 14
9420 Erpe-Mere

Nieuwsbrief

Wij leren elke dag bij en brengen jou ook Up-to-date. Let's go Up together!

Volg ons op

This site is Upproved by shakeUp