Duurzame samenwerking tussen Messer Group en salesUp

In mei vorig jaar startte onze samenwerking met de Messer Group, een internationale producent en leverancier van industriële gassen. Een jaar later kijken we terug op een periode van vruchtbare samenwerking, waarin we samen aanzienlijke resultaten hebben geboekt. In deze client case delen we de hoogtepunten en succesverhalen van onze gezamenlijke inspanningen

Over Messer Group

Messer Group is gespecialiseerd in de productie en levering van industriële gassen voor diverse sectoren, waaronder de medische wereld, voedingsindustrie en technologische industrie. Tijdens onze samenwerking lag de focus vooral op de markt van industriële gassen in Vlaanderen en Wallonië. De kracht van Messer Group ligt in het feit dat zij hun gassen zelf produceren, wat leidt tot snelle levertijden, een altijd actuele voorraad, marktconforme prijzen en optimale service.

Telefonische prospectie voor Messer Group

Onze samenwerking met Messer Group kenmerkt zich door intensieve en strategische telefonische prospectie. In het afgelopen jaar hebben we gezamenlijk 182 'hits' behaald, variërend van het plannen van afspraken tot het direct uitnodigen voor tenders waarbij Messer Group kon offreren. Deze benadering heeft niet alleen tot afspraken geleid, maar ook tot daadwerkelijke klanten en concrete verkopen.

Vieren van successen

Een van de hoogtepunten in onze samenwerking was de viering van onze eerste gezamenlijke verkoop. De vreugde over deze mijlpaal werd door Messer Group onderstreept met een feestelijke doos Pralines, een blijk van waardering voor onze effectieve samenwerking en behaalde resultaten. Dit gebaar bevestigt de sterke relatie en wederzijdse waardering tussen onze teams.

Het succes van onze samenwerking met Messer Group steunt op ons uitstekende contact. Messer Group zorgt altijd voor de juiste data, op tijd en compleet. Dit maakt onze job een stuk makkelijker en onze resultaten beter. Messer’s eigen klantenservice blinkt uit in snelheid en zorg, en dat merken we ook in onze onderlinge samenwerking. We krijgen snel antwoord op onze vragen, de gesprekken zijn altijd aangenaam, en onze brainstormsessies leveren beide partijen nieuwe inzichten op. Dit alles laat zien dat Messer Group niet alleen professioneel is, maar ook een betrouwbare partner.

Eenjarig jubileum wordt gevierd met uitbreiding

In mei 2024 is het precies een jaar geleden dat we met Messer Group  begonnen te werken. Dat gaan we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. We vieren dit eenjarig jubileum door onze samenwerking uit te breiden naar Nederland. Met deze stap zetten we de succesvolle strategieën die we hebben ontwikkeld, nu ook in op een nieuwe markt.

Zien is geloven: klant review van Messer Group

SalesUp helpt ons bedrijf met onze prospectie. Ze bereiden zich op voorhand heel goed voor om zo veel mogelijk te weten te komen over het bedrijf en de business zodat de calls echt lijken alsof ze uitgevoerd worden door ons eigen personeel. Daarnaast hebben ze zich helemaal verdiept in ons CRM systeem en onze manier van werken zodat dit voor onszelf een groot deel van administratie wegneemt. De communicatie en opvolging verloopt heel vlot en wij hebben reeds enkele mooie resultaten geboekt na amper 1 maand actief bellen. Zeker een aanrader!

Up your sales met salesUp

Ben je klaar om jouw B2B verkoop naar een hoger niveau te tillen en je merk zichtbaarder dan ooit te maken door middel van B2B leadgeneratie? Bij salesUp zijn we experts in het creëren van strategische, doelgerichte campagnes die echte resultaten opleveren. Net zoals we voor Alindus hebben gedaan, kunnen we ook voor jouw B2B bedrijf een verschil maken.

Nog interessante blogs voor jou

salesUp strategische telefonische prospectie partner van Alindus

In onze samenwerking met Alindus, hebben we onze krachten gebundeld om doormiddel van strategische telefonische prospectie tastbare resultaten te behalen.  

salesUp versterkt de wereldwijde aanwezigheid van GEODIS

Toen GEODIS, de wereldwijde leider in supply chain-oplossingen, ons benaderde, stonden ze voor een duidelijke uitdaging: hoe kunnen we onze merkbekendheid vergroten en meer sales genereren in een markt die constant evolueert? Met een ambitieuze visie en een database van 1.210 contacten, was het tijd voor actie. Ben je klaar om te ontdekken hoe we deze uitdaging samen hebben aangepakt?

 

Telefonische prospectie voor Ikaros Solar

Het succes van een telefonische salescampagne hangt sterk af van externe factoren. Zo zijn de performantie van het salesteam en de achterliggende technische uitrusting belangrijk voor de efficiëntie van de campagne. 

Daarnaast is zeker ook de onderliggende data van cruciaal belang voor het welslagen van de outreach. Het spreekt voor zich dat hoe kwaliteitsvoller de data is, hoe doeltreffender de campagne zal verlopen. Bij salesUp dragen  we dit principe hoog in het vaandel. Om aan te tonen hoe belangrijk de kwaliteit van data is, vergelijken we graag de werking in ons project met Ikaros Solar.  In dit project vormde nauwkeurig geselecteerde en diepgaand geanalyseerde data de basis voor onze strategie. Dit artikel laat zien hoe zorgvuldig gescreende  prospectiedata de weg effent voor opmerkelijke verkoopresultaten.

Contacteer ons

salesUp by  Up 
053 78 28 30
info@salesup.be
BE0877.584.635

Hoofdzetel Erpe
Evenbroekveld 14
9420 Erpe-Mere

Nieuwsbrief

Wij leren elke dag bij en brengen jou ook Up-to-date. Let's go Up together!

Volg ons op

This site is Upproved by shakeUp