Leadopvolging

Van lead naar conversie

Inkomende leads omzetten in een afspraak of verkoop? Laat ze actief opvolgen door ons ervaren team van inside sales medewerkers. 

Professionele leadopvolging

Krijg je regelmatig leads binnen, maar heb je onvoldoende capaciteit om alle inkomende leads snel op te volgen? Laat je ondersteunen door professionele partner met de nodige expertise. 

Met meer dan 140 jaar gecombineerde ervaring weten we als geen ander hoe we jouw B2B-leads omzetten naar een kwalitatieve afspraak.

Cross- & Up-selling

Naast het inplannen van afspraken in jouw agenda, kunnen we als salesorganisatie ook zelf salesgesprekken voeren. We gaan na of er zich zowel cross- als up-selling mogelijkheden voordoen. 

Transparante rapportages

Niemand kent zijn sector en klanten beter als onze klanten zelf. We zitten daarom graag maandelijks samen om alle acties te overlopen waarbij je rechtstreeks in contact komt met de mensen die jouw bedrijf vertegenwoordigen.

We krijgen rechtstreeks feedback over onze inhoudelijke benadering, de kwaliteit van de afspraken en jij krijgt een transparant overzicht van alle resultaten. Zo slagen we erin de kwaliteit van de afspraken voor jouw salesteam nog te verhogen

Meer informatie
leadopvolging

  • Wil jij je inkomende leads
    snel laten opvolgen?
     

Laat hier jouw gegevens achter.

Interessante blogs voor jou

4e overname in 4 jaar tijd

salesUp behoort tot de Up groep. Deze heeft als eerste in Europa 5 commerciële bedrijven gebundeld onder 1 dak. Hierdoor heeft de groep een oplossing op alle commerciële vragen van onze klanten. We ondersteunen hen op het gebied van: sales, marketing, customer service, recruitment én training. Om onze klanten nog beter te ondersteunen, nam salesUp dit jaar ook MyModus uit Deinze over.

5 tips voor telefonische prospectie

Telefonische prospectie of cold calling heeft tal van voordelen. Tenminste, als je het juist doet! Met 'het juist doen' sturen we niet aan op een dogmatische aanpak die altijd leidt tot het gewenste resultaat. We geven graag enkele trucjes mee die het telefonisch prospecteren vereenvoudigen.

Zahra Vanwijnsberghe, inside sales manager bij salesUp, verklapt jou de gouden basics bij koude prospectie.

salesUp verhoogt leads & sales voor Axians Audiovisual

Ontdek in een unieke blik achter de schermen hoe Axians Audiovisual, een toonaangevend bedrijf in de audiovisuele sector, hun prospectie uitbesteedde aan salesUp en daarmee een overweldigend aantal leads en sales genereerde. Leer hoe de outbound aanpak van salesUp resulteerde in een conversiepercentage van 78% en tevreden klanten die hun diensten nu op meerdere locaties inzetten. Up your sales met salesUp!

Contacteer ons

salesUp by  Up 
053 78 28 30
info@salesup.be
BE0877.584.635

Hoofdzetel Erpe
Evenbroekveld 14
9420 Erpe-Mere

Nieuwsbrief

Wij leren elke dag bij en brengen jou ook Up-to-date. Let's go Up together!

Volg ons op

This site is Upproved by shakeUp