Warme prospectie

Because cold is dead?

Telefonische prospectie anno 2023 is meer dan enkel cold calling
Via een multi-channel approach combineren we diverse kanalen om afspraken in te plannen bij jouw prospecten.

Multi-channel prospectie

"Cold calling is dead" hoor je wel eens vaker. Dat klopt uiteraard niet. Wat wel klopt is dat prospecten telefonisch vandaag moeilijker bereikbaar zijn dan pakweg 5 jaar geleden. 

Gemiddeld 30% van jouw prospecten zijn telefonisch niet te bereiken. Voor de overige 70% heb je vaak 8 tot 12 belpogingen nodig. Daarnaast is 20% van een database verouderd of incorrect. Hierdoor verliezen koude prospectie campagnes aan efficiëntie en resultaat.

De oplossing? Multi-channel prospectie!

“Prospecten leven multi-channel. Wat met jouw outbound?”

De juiste kanalen
op het juiste moment 

De telefoon is nog steeds één van de krachte saleswapens. Maar het is niet op elk moment het efficiënste wapen. Daarom maken wij bij de warme prospectie een combinatie van een aantal kanalen:

  • LinkedIn
  • E-mail
  • Mailing per post
  • En uiteraard de telefoon 
     

Al deze kanalen worden in een op maat gemaakte outbound funnel geïntegreerd. Hierdoor zijn alle communicatiekanalen op elkaar afgestemd en ontvangt de prospect een coherente boodschap.

Meer resultaat op lange termijn door social selling

Herinner je je nog de cold call die je ontving 4 maanden geleden? Waarschijnlijk niet. Daar brengt multi-channel prospectie verandering in. 

Jouw LinkedIn-netwerk wordt systematisch uitgebreid met relevante prospecten. Door het delen van interessante content blijf je bij hen top-of-mind en positioneer je jezelf als thought-leader.

Hierdoor zal jouw prospect jou en je bedrijf wel nog herinneren bij een vervolggesprek maanden later. 

Benieuwd naar het resultaat van warme prospectie?

Ons team bestaat uit meer dan 30 ervaren telemarketeers 

Meer informatie
warme prospectie

  • Prospectie anno 2023?
    Wij doen het voor jou!

Interessante blogs voor jou

4e overname in 4 jaar tijd

salesUp behoort tot de Up groep. Deze heeft als eerste in Europa 5 commerciële bedrijven gebundeld onder 1 dak. Hierdoor heeft de groep een oplossing op alle commerciële vragen van onze klanten. We ondersteunen hen op het gebied van: sales, marketing, customer service, recruitment én training. Om onze klanten nog beter te ondersteunen, nam salesUp dit jaar ook MyModus uit Deinze over.

5 tips voor telefonische prospectie

Telefonische prospectie of cold calling heeft tal van voordelen. Tenminste, als je het juist doet! Met 'het juist doen' sturen we niet aan op een dogmatische aanpak die altijd leidt tot het gewenste resultaat. We geven graag enkele trucjes mee die het telefonisch prospecteren vereenvoudigen.

Zahra Vanwijnsberghe, inside sales manager bij salesUp, verklapt jou de gouden basics bij koude prospectie.

salesUp verhoogt leads & sales voor Axians Audiovisual

Ontdek in een unieke blik achter de schermen hoe Axians Audiovisual, een toonaangevend bedrijf in de audiovisuele sector, hun prospectie uitbesteedde aan salesUp en daarmee een overweldigend aantal leads en sales genereerde. Leer hoe de outbound aanpak van salesUp resulteerde in een conversiepercentage van 78% en tevreden klanten die hun diensten nu op meerdere locaties inzetten. Up your sales met salesUp!

Contacteer ons

salesUp by  Up 
053 78 28 30
info@salesup.be
BE0877.584.635

Hoofdzetel Erpe
Evenbroekveld 14
9420 Erpe-Mere

Nieuwsbrief

Wij leren elke dag bij en brengen jou ook Up-to-date. Let's go Up together!

Volg ons op

This site is Upproved by shakeUp